HOUSE OF PITA

HOUSE OF PITA Lekkere gerechten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij House of Pita. Meer weten? Ontdek meer

13 mei 2022 om 21:46 Heel lekker Echt vers eten 1 pita is een echte maaltijd broodje Geen kleine onzin broodjes top
25 apr 2022 om 19:49 Wederom erg lekker!
23 apr 2022 om 23:02 Spareribs, zat veel VET op! Totaal gren saus maar alleen met knoflook en water? Patat was wel goed. Bezorging was prima.
20 mrt 2022 om 19:25 Eten bijna een uur later dan afgesproken en ontbrak een plate. Na paar x telefonisch contact toezegging dat missende gerecht onderweg was. Toen gebeld door medewerker, hele discussie over missende gerecht en uiteindelijk heeft hij telefoon opgehangen
19 mrt 2022 om 20:41 Dit was fantastisch! Een absolute aanrader
18 mrt 2022 om 20:22 Eten was lekker en goed! Gezien de prijs viel de schotel tegen, je kan beter een los broodje met een patatje bestellen.
14 mrt 2022 om 18:01 Erg lekker!
26 feb 2022 om 20:57 The pita breads were delicous, fresh and warm. The fries were one of the best i've had in groningen, super crunchy. Meat was seasoned nicely and grilled warm. Price/portion rating is fine. Overall really satisfied :)
24 feb 2022 om 20:18 Nadat we een uur hadden gewacht kwam ons eten uiteindelijk. Helaas waren ze de frieten vergeten en uiteindelijk na meer dan 2 uur na dat we hadden besteld hebben we nog steeds geen frieten ontvangen. Eten is erg lekker maar de bezorging is niet goed.
18 feb 2022 om 13:55 Lekker man. Probleempje prima opgelost. Kogeltje rond op de bank.
14 feb 2022 om 9:43 Bijna twee uur gewacht op een maaltijd die koud was. Aangegeven dat ik GEEN komkommer wil in mijn eten en dit WEL gekregen. Duur eten voor wat je krijgt. Na bellen waar mijn bestelling bleef werd ‘iets extra’s’ beloofd. Niet gekregen. Slecht.
28 jan 2022 om 7:27 Eten was heerlijk. Puntje van aandacht is het lezen van de opmerkingen bij de bestelling